Onderdeel van stadkamer

Lezen en Lenen
Website voorlezen

Pincode/wachtwoord/pasnummer

Pincode vervangen door wachtwoord
De pincode moet vervangen worden door een wachtwoord. Dit is veiliger. Heb je dit nog niet gedaan dan krijg je bij de eerstvolgende keer inloggen een verzoek daarover.  Log in rechtsboven op de website. In het blokje Mijn bibliotheek vind je een link naar Mijn gegevens. Hier kun je je pincode veranderen in een wachtwoord. Ook kun je je pasnummer veranderen in een gebruikersnaam.

Voor de landelijke diensten zoals Aanvragen en E-books downloaden moet je nog wel je pasnummer en pincode gebruiken!

Wat is het verschil tussen pasnummer, pincode, gebruikersnaam en wachtwoord?
De pincode wordt niet meer gebruikt. Deze dien je te wijzigen in een wachtwoord.
Pasnummer in combinatie met wachtwoord gebruik je om in te loggen op de website en daarmee op het bibliotheeksysteem.

Een gebruikersnaam vervangt het pasnummer. Deze naam kun je zelf kiezen en is makkelijker te onthouden.

Log in rechtsboven op de website. In het blokje Mijn bibliotheek vind je een link naar Mijn gegevens. Hier kun je je pasnummer veranderen in een gebruikersnaam.

Voor de landelijke diensten zoals Aanvragen en E-books downloaden moet je nog wel je pasnummer en pincode gebruiken!

Gebruikersnaam vergeten? Wachtwoord kwijt?
Als je je gebruikersnaam bent vergeten kun je altijd inloggen met je pasnummer.
Als je je wachtwoord bent vergeten volg dan deze link en vraag een nieuw wachtwoord aan.