Onderdeel van stadkamer

Lezen en Lenen
Website voorlezen

Word vrijwilliger

wordcloudDan horen wij dat graag! Wil je werkervaring opdoen, andere mensen ontmoeten en jezelf blijven ontwikkelen? Vind je het leuk om te zorgen voor een fijne sfeer in de huiskamer van de stad? Stadkamer is op zoek naar vrijwilligers, dus meld je aan!

Dit bieden we jou…

Je komt in een gezellig team te werken met beroepskrachten en vrijwilligers en je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Je werk als vrijwilliger bij Stadkamer kun je daarnaast ook inzetten als werkervaring in je zoektocht naar een baan. Vrijwilligers van Stadkamer ontvangen een gratis lidmaatschap om zo gebruik te maken van alle kennis en informatie die Stadkamer te bieden heeft.

We vragen van jou…
Je heet onze bezoekers welkom en maakt ze wegwijs in ons gebouw. Je helpt als het nodig is bij het inleveren of uitlenen van materiaal of assisteert bij de organisatie van activiteiten in Stadkamer. Je ruimt boeken op en legt tijdschriften weer netjes op de plek. Naast hard werken maken we ook tijd voor koffie drinken met elkaar. En kun jij of weet jij iets wat interessant is voor de bezoekers van Stadkamer? Dan horen we dat ook graag.

Ben je graag onder de mensen en maak je makkelijk contact?
Spreek je de Nederlandse taal?
Is fysiek en staand werk geen probleem?
Ben je minimaal 4 uren per week beschikbaar? Dan willen we graag kennismaken met jou!

Wat is Stadkamer?
In Stadkamer staan verleiden, verbinden en vernieuwen centraal. Stadkamer is de plek in Zwolle waar bezoekers kennis kunnen opdoen, anderen kunnen ontmoeten en cultuur kunnen beleven. Maar Stadkamer is ook de plek om te lezen, boeken te lenen, koffie te drinken en te studeren en te werken.

Interesse?
Wil je meer weten over je taken als vrijwilliger of wil je eerst kennismaken met Stadkamer bijvoorbeeld door een rondleiding door ons gebouw, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator:
Marijne Bos via of 06-249 27 242.

Naamloos

 

 


Functieprofiel vrijwilliger gastvrouw/heer Stadkamer Front-Office