Onderdeel van stadkamer

Lezen en Lenen
Website voorlezen

Minecraft monumenten toernooi Zwolle, doe je mee?

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar en wil jij in Minecraft één van de tien bekende gebouwen van Zwolle namaken? Geef je dan nu op! Op woensdag 21 juni starten we met de kick-off van het Minecraft monumenten toernooi 2017. Het toernooi kent twee leeftijdscategorieën: 6-10 jaar en 11-15 jaar.

In de virtuele 3D wereld van Minecraft ga je aan de slag. Het is fantastisch om aan het eind van het toernooiminecraft2 met een virtual reality bril in je eigen gebouw te kunnen rondlopen. Een jury beoordeelt alle bouwwerken en tijdens Open Monumentendag op 9 september kunnen bezoekers stemmen. Heb jij volgens de jury en het publiek de meeste stemmen voor jouw gebouw gekregen, dan win jij een virtual reality bril!

Minecraft account verplicht
Je kunt alleen meedoen met een PC/laptop account. Als je een account voor de Playstation of Xbox hebt, kun je niet inloggen op de server (Minecraft voor PC's en laptops is in een andere computertaal is geschreven).

Indien je nog geen Minecraft account hebt, moet je dat eerst aanmaken, voordat je je kunt aanmelden voor het toernooi. Bij aanmelding moet je namelijk je Minecraft accountnaam doorgeven. Dit is de naam van je Minecraft karakter, je kunt deze vinden in het scherm als je inlogt.

Stadkamer zorgt tijdens de bijeenkomst op 21 juni voor devices, dus het meenemen van een laptop is niet nodig.

Monumenten
De tien monumenten waaruit je kan kiezen zijn:

◦Openluchtbad
◦Kantoorgebouw Rietveld
◦Oliemolen de Passiebloem
◦Boerderij de Oude Mars
◦Broerenkerk
◦Vm Sophia Ziekenhuis
◦Dominicanenkerk/klooster
◦Hoge Spoorbrug
◦Voormalig kantoorgebouw van de N.V. Electriciteits Fabriek IJsselcentrale Zeven Alleetjes (GGD)
◦StationBij het aanmelden kun je je top 3 van gebouwen doorgeven. Let op: er zijn tien kavels/plekken per monument, dus wees er snel bij.

Meld je aan!
Via onderstaande button kun jij je inschrijven voor dit toernooi. Let op: inschrijven kan t/m 20 juni. Op woensdagmiddag 21 juni is er een bijeenkomst in Stadkamer waarin je uitleg krijgt over het toernooi. De presentatie van je Minecraft bouwwerk is op zaterdag 9 september tijdens Open Monumentendag 2017. Als jij je hebt aangemeld krijg je van ons meer informatie over tijdstippen en locaties.

Vragen? Mail naar .   

AANMELDEN