Onderdeel van stadkamer

Lezen en Lenen
Website voorlezen

Je biebpas is ook een kortingspas!

voordeel banner-smal banner

Als lid van Stadkamer kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur.

Op vertoon van je biebpas krijg je korting of iets extra’s bij attractieparken, musea, dierenparken, festivals, cursussen, theaters, bioscopen en nog veel meer.

Kijk voor alle voordeelacties op de website voordeelmetjebiebpas.nl

fundatie
Fundatie of Kasteel Nijenhuis

Voor mooie exposities in een spannend geoet je bij de Fundatie in Zwolle of Kasteel het Nijenhuis in Heino zijn. Topcollectie kunstwerken nu te bewonderen tegen een voor bibliotheekleden zeer aantrekkelijk tarief. Lees meer over de Fundatie op voordeelmetjebiebpas.nl. Lees meer over Kasteel het Nijenhuis voordeelmetjebiebpas.nl


stedelijk
Stedelijk Museum Zwolle

Het Stedelijk Museum Zwolle knoopt cultuurhistorie en actualiteit op aantrekkelijk wijze aan elkaar. Met verassende exposities komt de stad in een ander daglicht te staan. Voor bibliotheekleden de helft van de entreeprijs. Lees meer op voordeelmetjebiebpas.nl.
kunstuitleenzwolle
Kunstuitleen Zwolle

Steeds meer mensen hebben een kunstwerk in huis dat (nog) niet van hun zelf is. Bij kunstuitleen Zwolle kun je te kust en te keur voor kunstwerken, om te lenen of te kopen. In beide gevallen geeft je Biebpas recht op een prachtige korting. Lees meer op voordeelmetjebiebpas.nl.biebzwolle
Stadkamer Zwolle

Ook op de meeste activiteiten van Stadkamer Zwolle zit een korting voor leden. Kijk op de website van stadkamer onder activiteiten voor de actuele informatie.

 

 

 

primeravmjbPrimera

Primera geeft korting op kinderboeken waar je de naam van je kind, kleinkind, neefje, nichtje kunt plaatsen. Een persoonlijk boek dus in een mooie harde kaft versie. Er is keuze uit meer dan 40 titels waaronder Woezel en Pip, Maja de Bij, Gonnie en Gijsje, Dikkie Dik, Kikker en nog veel meer.
Lees meer op voordeelmetjebiebpas


                                                                World Press Photo16 – KidsRights & You and I

SN1Kom in de Grote Kerk Zwolle kijken naar World Press Photo16. Met foto’s van internationale fotojournalisten, die hun werk doen onder vaak bijzondere omstandigheden. Aanvullend ‘The Children’s Peace Prize’ over de rechten van het kind en een aantal fototentoonstellingen onder de titel “You and I’
Deelnemers met een Biebpas ontvangen € 2,00 korting en betalen € 4,00 entree,  rondleidingen kosten € 2,50 per persoon.  
Meer info