Onderdeel van stadkamer

Lezen en Lenen
Website voorlezen

Lid worden

Nog geen lid van Stadkamer? Word nú lid van Stadkamer Lezen en Lenen en betaal via Ideal.

Vanaf 18 jaarvrouw liggend in gras web medium

Heeft u een leuk boek, een interessante dvd of een prachtige cd in onze catalogus zien staan, maar bent u nog geen lid van Stadkamer? U kunt nú lid worden en direct uw favoriete boek reserveren! De volgende keer dat u in Stadkamer komt, ontvangt u uw pas en liggen de gereserveerde materialen voor u klaar! Wanneer u uw pas ophaalt vragen wij u om legitimatie. Voor de aanschaf van een proefpas kunt u zich melden in Stadkamer Lezen en Lenen.
Naar inschrijven en betalen via iDeal

Kijk hier voor een overzicht van onze tarieven


Nog geen 18 jaar? Word dan gratis lid!
twee lachende jongens closeup  web medium
Tót 18 jaar kun je gratis online lid worden. Je moet dan nog wel even naar Stadkamer om je pasje op te halen, voordat je boeken kunt aanvragen of lenen. Vul het formulier in en wij zorgen dat je pasje klaar ligt in jouw vestiging.
Naar het inschrijfformulier

Denk eraan dat je eigen legitimatie of je ouder(s) met legitimatie meeneemt naar Stadkamer wanneer je je pasje komt ophalen.

Speciale abonnementen/e-books

Voor het aanschaffen van een proefpas, voor een Artez-studentenpas en Bibliotheek-aan-Huis, graag melden in Stadkamer Lezen en Lenen. Het is ook mogelijk om een abonnement alleen voor e-books af te nemen. Dat kan in elke vestiging of on-line . Kijk hier voor de voorwaarden van het e-books abonnement.
NB Als je lid bent van Stadkamer kun je naast alle andere materialen al gewoon e-books lenen.